Září 2008

Fotky Davida

28. září 2008 v 13:35 | Majkyna |  ♥ David Švehlík ♥
David Švehlík, Pravidla lži
David Švehlík, Zuzana Kajnarová, Anděl páně
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík
David Švehlík

Životopis Davida

28. září 2008 v 13:30 | Majkyna |  ♥ David Švehlík ♥
David Švehlík
Povolání: Herec
Datum narození: 1972
Místo narození: Liberec, Československo



Čínanovi oči

16. září 2008 v 23:48 | Majkyna |  Srandičky
Jestliže se ti nepovedlo text přečíst,
tak si roztáhni oči, abys vypadal jako Číňan!
Funguje to !

x-D jaj

16. září 2008 v 23:47 | Majkyna |  Srandičky

Penis x-)

16. září 2008 v 23:46 | Majkyna |  Srandičky

Noční můra každé ženy

16. září 2008 v 23:46 | Majkyna |  Srandičky

Pevnost... :-DD

16. září 2008 v 23:45 | Majkyna

jejda x-)

16. září 2008 v 23:45 | Majkyna |  Srandičky

Převlek :-D

16. září 2008 v 23:45 | Majkyna |  Srandičky

♥ Chlapy ♥

16. září 2008 v 23:44 | Majkyna |  ♣ Obrázky a animace ♣

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

16. září 2008 v 20:12 | Majkyna |  Filmy,seriáli, komedie, horory atd...
Plakát
Žánr: Drama, Komedie, Muzikál, Rodinný.
Rok výroby: 2008
Režie: Kenny Ortega

Popis filmu

Díky mezinárodnímu castingu, kterého se zúčastnilo více než tisíc mladých herců z různých koutů USA, Kanady a Velké Británie, budou představeny tři mladé nastupující hvězdy muzikálové scény: Matt Prokop, Justin Martin a Jemma McKenzie-Brownová.
V připravovaném filmu Walt Disney Pictures "Muzikál ze střední 3", jehož podtitul v originále zní "Senior Years", byli herci obsazeni do rolí starších studentů říkajících si Wildcats.

Tři nové tváře
Trojice hvězdných nováčků rozšíří herecké obsazení předchozích dvou filmů, a tak se opět můžeme těšit na již známé tváře: Zac Efron, Vanessa Hudgensová, Ashley Tisdaleová, Lucas Grabeel, Corbin Bleu a Monique Colemanová. Natáčení zbrusu nového filmu začíná již koncem tohoto měsíce pod režijním vedením Kennyho Ortegy, jenž je podepsán pod oběma předchozími snímky pro Disney Channel.

Ortega k přípravám třetího filmu říká: "V báječném scénáři Petera Barsocchiniho přibyly tři nové postavy. Tak jsme zorganizovali masivní casting napříč severní Amerikou a Anglií, abychom našli ty správné mladé herce. A jsme si jisti, že s těmito talentovanými umělci přichází do našeho třetího filmu ze střední školy East High spousta humoru, překvapení, nová zápletka a skvělá muzikálová zábava. Jemma je jednou z mnoha mladých hereček, které jsme potkali v Londýně. Zapůsobila na nás svými pěveckými a tanečními výkony a navíc je ohromně bezprostřední a spontánní. Matt má úžasné osobní kouzlo a výrazný smysl pro humor. A Justin je osobnost se silným charismatem a k tomu je ještě skvělý komediální herec, který umí velmi dobře tančit."

První dva díly měly celosvětový úspěch
"Muzikál ze střední" měl na americkém televizním kanálu Disney Channel premiéru v lednu 2006 a rázem se stal nejsledovanějším filmem této stanice. Celosvětově se krátce nato zařadil mezi divácké hity, když byl odvysílán dalšími 27 televizními stanicemi. Dohromady jej vidělo na 250 milionů diváků ve více než 20 jazykových verzích a ve 100 zemích světa včetně Čínské lidové republiky. Soundtrack k filmu dosáhl v roce 2006 na první příčku americké hitparády a ve stejném roce se stal nejprodávanějším televizním filmem na DVD.

Druhý a právě připravovaný třetí film tedy navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny.

"Muzikál ze střední 3" nám ukazuje studentské "mazáky" Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Do českých kin bude "Muzikál ze střední 3" uveden ledna 2009.

H2o - Stačí přidat vodu

16. září 2008 v 20:00 | Majkyna |  Filmy,seriáli, komedie, horory atd...
Plakát
Rok výroby: 2006
Motto: Jsem mořská panna...

Popis filmu

H2O - Stačí přidat vodu je seriál o třech dívkách jménem Rikki, Emma a Cleo. Jednoho dne se vydají na tajemný ostrov Mako a jejich život se najednou obrátí naruby. Při jakémkoli kontaktu s vodou jim totiž narostou ploutve - zkrátka se z nich stanou mořské panny. To má samozřejmě své výhody i nevýhody. O jejich malém tajemství neví totiž ani jejich vlastní rodiče. Jenom jejich dobrý kámoš Lewis. Společně prožívají stále kouzelná a napínavá dobrodružství.

Videoklipy

16. září 2008 v 18:42 | Majkyna |  ♥ Miley Cyrus ♥
Miley Cyrus - 7 Things - Official Music Video (HQ)
Demi Lovato - Don't Forget - New Album Promo
Miley Cyrus - Start All Over

Filmografie

16. září 2008 v 18:36 | Majkyna |  ♥ Miley Cyrus ♥
2007 - Muzikál ze střední 2, role: Girl at Pool
2006 - Hannah Montana, role: Hannah Montana / ...
2003 - Velká ryba, role: Ruthie - Age 8

Fotky

16. září 2008 v 18:33 | Majkyna |  ♥ Miley Cyrus ♥
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus

Životopis

16. září 2008 v 18:20 | Majkyna |  ♥ Miley Cyrus ♥
Miley Cyrus
Povolání: Herečka, Zpěvačka
Datum narození: 23.11.1992
Místo narození: Nashville, Tennessee, USA
Znamení: Střelec
Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny Hope Cyrus. Když byla malá táta ji říkal Smiley (Smíšek) a později se ze Smiley stalo Miley a to už od té doby zůstalo. Miley je dcerou zpěváka Billiho Roye Cyruse. Už od malička se objevovala v různých reklamách. Největší zlom ovšem nastal, když vyhrála casting na hlavní roli do seriálu Hannah Montana, který je v produkci Disney. Je o mladé 14-leté středočkolačce, která je populární zpěvačkou a hvězdou. To ovšem nikdo neví, protože vystupuje s blonďatou parukou a jménem Hannah Montana a ve škole je to zase jen obyčejná holka. Nikdo neví, že vede 2 životy kromě její rodiny a kamarádů. Z Miley se stala hvězda. V seriálu hraje dokonce se svým tátou, který je také jejím managerem.

Miley Cyrus vydala už 2 hudební CD s písničkami, které si sama píše nebo, které jí píše táta. Písničky se použili také jako soundtrack k Hannah Montana. Hannah Montana vyšlo i na DVD a stal se z toho fenomén. V lednu 2008 se do kin dostal 3-D film Hannah Montana Concert. Miley Cyrus má před sebou jistě slibnou kariéru.

Výška: 1.63 m
Prezdívka: Miley (Smiley)
Znamení: Střelec, Opice
Rodiče: Billy Ray Cyrus a Tish Finley Cyrus
Sourozenci: Christopher, Braison Chance, Brandi, Trace and Noah Lindsey
Zvířata: Loco a Tag (psi), Doma v Nashvillu měla více zvířat
Hobby: Tanec, cheerleading, zpěv, hra na kytaru a psaní písní
Nástroje, na kterých umí hrát: Kytara
Oblíbené zpěvačky: Hilary Buff, Kelly Clarkson a Ashley Simpson.
Oblíbená HM scéna: maskérna, pláž
Nejlepší přátelé: Ashley Tisdale, Emily Osment

Alvin a Chipmunkové

13. září 2008 v 13:03 | Majkyna |  Filmy- on-line


2. SONZ o nejkrásnější zvířátko

13. září 2008 v 12:31 | Majkyna |  ♥ SonS a Bleskovky ♥
1. Nick:
Zezule
2. Jméno pejska: Roník
4. Fotka: na odkazu:Fotka Roníka

1. Nick: The Undertaker
2. Jméno pejska: Samanta
3. Blog: nemá
4. fotka:
1. Nick: Tumma.Enkeli
2. Jméno kočičky: Terezka
3. Blog: Nemá
4. Fotka: